Rematou en Camariñas a primeira edición da Copa 5×5 Deputación da Coruña Balonmán na Rúa co Abegondo como gran protagonista. Na categoría benxamín gañou o Abegondo (vencedor da proba de Ferrol) e na alevín o primeiro clasificado foi o Abegondo Superstar (1ª en Cerceda).

Foi un día de balonmán e convivencia, no que 12 equipos de diferentes puntos da provincia da Coruña acudiron a Camariñas. Houbo vencedores pero iso foi o menos importante, xa que o verdadeiro protagonista foi o balonmán e os nenos e nenas que durante todos estes meses descubriron este deporte e os seus valores.

Na entrega de trofeos participaron a deputada de Deportes da Coruña, Cristina Capelán; o concelleiro de Deportes de Camariñas, Fabián Canosa; o presidente da Federación Galega de Balonmán, Bruno López; e o presidente do Camariñas, Andrés Cerceiras. Houbo medallas para todas e todos os participantes, que tamén recibiron unha equipaxe conmemorativa da Gran Final de Camariñas.

A Copa 5×5 Deputación da Coruña, que comezou no mes de febrero, estivo formada por un total de seis probas clasificatorias e unha final. A competición arrincou en Carballo e posteriormente desprazouse a Cerceda, Culleredo, Pontedeume, Ribeira e Ferrol, onde se instalou un estadio de mini-balonmán ao aire libre. A final foi esta fin de semana en Camariñas.

17 Comments to “ ABEGONDO E ABEGONDO SUPERSTAR, CAMPIÓNS DA PRIMEIRA EDICIÓN DA COPA 5X5 DEPUTACIÓN DA CORUÑA”

1. Możesz używać oprogramowania do zarządzania rodzicami, aby kierować i nadzorować zachowanie dzieci w Internecie. Za pomocą 10 najinteligentniejszych programów do zarządzania rodzicami możesz śledzić historię połączeń dziecka, historię przeglądania, dostęp do niebezpiecznych treści, instalowane przez nie aplikacje itp.

2. MyCellSpy to potężna aplikacja do zdalnego monitorowania telefonów z systemem Android w czasie rzeczywistym.