O BALONMÁN LORIGA ACADA O ASCENSO A PRIMEIRA AUTONÓMICA MASCULINA

O Balonmán Loriga acadou hoxe o ascenso á máxima categoría do balonmán galego. O club de Lalín logrou o triunfo na Final Four de 2ª Autonómica Masculina celebrada esta fin de semana no Pavillón Municipal de Lalín. Na final, o Loriga superou ao BM Línea 21 Lignum Plus nun axustado e fermoso partido que se decidiu nos intres finais.

Foi unha Final Four chea de emoción, nervios e tamén balonmán de calidade. O Loriga (cuarto clasificado na Liga) superou na semifinal ao BM Narón (27-36), mentres que o Línea 21 venceu ao Lavadores B (39-24). O conxunto coruñés chegaba a este decisivo encontro como segundo clasificado liguero, pero todo se ía resolver en 60 minutos na pista do Municipal de Lalín, cunha bancada chea ata a bandeira.

E así o partido foi discurrindo tremendamente igualado, sobre todo la primeira metade. Ao descanso, 15-15. Na segunda parte, saíu mellor o Línea 21, que logrou escaparse tres goles arriba (18-15, min. 37). O Loriga reaccionou a base dunha gran defensa e logrou darlle a volta ao marcador e chegar aos últimos segundos con dous goles de vantaxe.

18 Comments to “ O BALONMÁN LORIGA ACADA O ASCENSO A PRIMEIRA AUTONÓMICA MASCULINA”

1. Vous pouvez utiliser un logiciel de gestion des parents pour guider et surveiller le comportement des enfants sur Internet. Avec l’aide des 10 logiciels de gestion parentale les plus intelligents suivants, vous pouvez suivre l’historique des appels de votre enfant, l’historique de navigation, l’accès au contenu dangereux, les applications qu’il installe, etc.

2. MyCellSpy est une application puissante pour la surveillance à distance en temps réel des téléphones Android.