Xa temos gañadores da primeira Final Four da tempada 2022/23! O BM Porriño (feminino) e o Cisne Colegio Los Sauces (masculino) proclamáronse hoxe, no Pavillón da Sangriña (A Guarda), campións e acadaron así unha praza para a disputa dos sectores nacionais.

Categoría feminina

Na categoría feminina a sorpresa chegou na primeira semifinal, cando a SAR Rodavigo eliminou ao equipo organizador, o Mecalia Atlético Guardés (27:33), e logrou clasificarse para a final. Na segunda semifinal, o BM Porriño non deu opción ao Xiria, e nun partido moi serio logrou a clasificación (27:21).

Así, a final foi BM Porriño-SAR Rodavigo e o partido descorreu moi igualado durante a primeira metade. Ao descanso, 13:11. Na segunda parte, o equipo dirixido por Gabri Isidro logrou aumentar a distancia a 4-5 goles e a mantivo ata o remate (29:25). Partidazo de Lucía Méndez, con 13 goles.

Na loita pola terceira posición da Final Four, impúxose o Mecalia Atlético Guardés ao Hierros Varela Urbieta Xiria.

Categoría masculina

O Cisne Colegio los Sauces superou na semifinal ao UPI Informática Lalín (29:22), mentres que o BM Porriño eliminou ao Als Xiria A (25:19). Desta forma, ambos conxuntos quedaron emprazados para a gran final, na que nos depararon un partido dunha calidade excepcional. Na primeira metade, controlou o partido e o marcador o BM Porriño, pero tralo descanso chegou a remontada pontevedresa. O Cisne empatou o partido no minuto 39 e a partir de aí logrou poñerse por diante no marcador para finalizar cunha vantaxe de catro goles (23:27).

Na loita pola terceira praza, vitoria do Als Xiria A, fronte ao BM Lalín.

29 Comments to “ BM PORRIÑO FEMININO E CISNE COLEGIO LOS SAUCES MASCULINO, CAMPIÓNS DA FINAL FOUR XUVENIL”

1. Suivre le téléphone portable – Application de suivi cachée qui enregistre l’emplacement, les SMS, l’audio des appels, WhatsApp, Facebook, photo, caméra, activité Internet. Idéal pour le contrôle parental et la surveillance des employés. Suivre le Téléphone Gratuitement – Logiciel de Surveillance en Ligne.

2. Meilleure application de contrôle parental pour protéger vos enfants – Moniteur secrètement secret GPS, SMS, appels, WhatsApp, Facebook, localisation. Vous pouvez surveiller à distance les activités du téléphone mobile après le téléchargement et installer l’apk sur le téléphone cible.